Güvenli ve Etkilidir

Mosquitan Bant ürünleri sivrisineklere karşı doğal ve etkili koruma sağlar. Katkısız ve saf olan doğal içerikleri ile 40’tan fazla ülkede milyonlarca kişi tarafından tercih edilmektedir. Mosquitan Bant ürünleri İngiltere, İtalya ve Almanya’daki üç farklı akredite laboratuarda  dermatolojik olarak test edilmiştir.  

Tüm Aile için Güvenle Kullanılabilir

Tüm ailenin kullanımı için güvenlidir. Yenidoğandan itibaren güvenle tercih edilebilir. Sıvı geçirmez yapışkan katmanı sayesinde mikrokapsüllerde saklanan doğal esansiyel yağlar insan vücuduna veya cilde temas etmez. Ürün her türlü yüzey ve bölgeye uygulanabilir; örneğin giysilere, bebek arabasına, beşik ve yatak başlığına, bebek bezine, çanta vb.  

Yenilikçi Teknoloji 

Mosquitan Bant sivrisineklere karşı 6 saat boyunca etkilidir. İçinde bulunan mikrokapsül teknolojisi Avrupa Birliği Patentine sahiptir. Antialerjik ve sıvı geçirmez yapışkan katmanı sayesinde cilt üzerinde güvenle tercih edilebilir. Bu yöntem gelen sinekleri öldürmek yerine uzaklaştırmaya yöneliktir.

Vücuda Giyilebilir Bant Teknolojisi

Mosquitan Bant vücuda giyilebilir teknolojisi sayesinde kullanıcı dostudur. Püskürtme ve ovalama gerektirmez. MOSQUITAN KIDS & FAMILY BANT her yüzey ve bölgeye uygulanabilir ve kolay taşınır.

Çevre Dostu Ürün

Mosquitan çevre dostu ürünleri, %100 geri dönüştürülmüş kağıttan üretilmiş ambalaja ve yapışkan kartona sahiptir.

Dermatolojik Güvenlik

Mosquitan Bant, dermatolojik olarak test edilmiştir ve cilt dostu olarak sertifikalandırılmıştır.

Patentli ve Etkili Formülasyon

Mosquitan Bant'ın formülasyonu, patentli yapısıyla dikkat çeker ve etkinliğini kanıtlamış bileşenler içerir. Bu doğal bileşenler, sivrisinekleri etkili bir şekilde uzak tutmak için kullanılır. Doğal sivrisinek kovucu maddeler içeren bu bant, kimyasal içermediği için özellikle hassas cildi olan kişilerde ve çocuklarda rahatlıkla kullanılabilir. Bu özellik, ürünün geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından benimsenmesini sağlamıştır.

 

Referans:

  1. "Tips to Prevent Mosquito Bites." Repellents: Protection Against Mosquitoes, Ticks, and Other Arthropods. CDC ve EPA. Son güncellenme: 2019. Erişim: https://www.epa.gov/insect-repellents/tips-prevent-mosquito-bites